RABO Clubsupport

Nieuws

Beste leden,

Wij hebben onze club weer aangemeld voor Rabo Club Support!.

De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 september en loopt tot en met 27 september. Stemmen verloopt dit jaar via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Je moet dus wel lid zijn van de Rabobank. Alleen een bankrekening hebben is niet voldoende, via de site van de Rabobank kun je lid worden.

Ben je lid van de Rabobank, breng dan in de genoemde periode jouw stem uit. Je mag maximaal 2 keer op TTCN’72 stemmen, de andere stemmen geef je dus aan andere deelnemende verenigingen of bijvoorbeeld aan Bengele Beweegt waarbij wij ook zijn aangesloten.

Op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen onder het hoofdstuk “Breng je stem uit” vind je alle verenigingen die deelnemen aan de actie. Selecteer je https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht , vervolgens selecteer je Midden-Limburg en dan vind je de clubs in onze gemeente. Je kunt ook selecteren op sport dan vind je andere tafeltennis (sport) clubs in de regio Weert.

De Rabobank stelt wederom een bedrag beschikbaar van 225.000 euro. Dit geld wordt verdeeld naar rato van het aantal stemmen dat op een deelnemende vereniging wordt uitgebracht.

Met jullie stemmen en die van vrienden, familie en kennissen maken we kans op een mooi geld bedrag!