Ontdek wat tafeltennis met je doet…

Nieuws

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Tafeltennis Club Nederweert 1972 grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten ontdekken wat tafeltennis met je doet.

Tijdens de Nationale Sportweek opent Tafeltennisclub Nederweert de deuren zodat alle inwoners van Nederweert zelf kunnen ontdekken wat tafeltennis met je doet. Tafeltennis wordt gespeeld van heel jong tot heel oud.

Doe mee!

Op maandags vanaf 19.00 uur kun je vrijblijvend kennismaken met tafeltennis in Sportcentrum De Bengele in Nederweert. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Tafeltennisclub Nederweert:

Tafeltennis in Nederweert bestaat al heel lang. In 2022 bestaat onze club 50 jaar.

Jeugd, senioren/recreanten en para-sporters trainen wekelijks in onze zaal met veel plezier.

Meer informatie:

Wil je meer informatie over Tafeltennisclub Nederweert of over de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek, neem dan contact op met ons CONTACT formulier. Wil je meer algemene informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek