Gratis tafeltennistraining in september

Nieuws

Nu de vakantie voorbij is is het tafeltennisseizoen weer begonnen. Er is plaats voor jeugd om kennis te maken met deze sport. In de maand september kan de jeugd gratis kennismaken met het tafeltennis. Kinderen van groep 3 t/m 8 worden uitgenodigd om op maandag van 19.00 – 20.00 uur te komen trainen in Sporthal De Bengele. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee en kom samen genieten. Er zijn gediplomeerde trainers aanwezig die jullie de technieken en snufjes kunnen leren.

Welkom

Ook de senioren of 55 plussers die een balletje willen komen slaan zijn op de maandagen van harte welkom van 20.00 – 21.30 uur. Ook spelers met een beperking, zijn op die maandagavond welkom om mee te trainen. Voor deze groep is er ook een deskundige trainer die altijd aanwezig is. Dus niet twijfelen, maar kom en ervaar de snelheid van deze sport.

Aanmelden kan via info@ttcnederweert.nl of bellen naar 06-21813476 (Wido Engelen secretaris) of Marcel van Nieuwenhoven, voorzitter: 06 13285972.

Jeugd: maandagavond 19.00 – 20.00 uur
Recreanten/senioren/mensen met een beperking maandagavond 19.00 – 21.30 uur