Inschrijving NTTB Tafeltenniskamp 2019 geopend!

Ben jij in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar en wil je komende zomer veel tafeltennissen en lol maken? Doe dan mee aan het NTTB tafeltenniskamp 2019 ‘Vrienden Maken’ dat plaats vindt van maandag 5 t/m zaterdag 10 augustus in het Limburgse Venray en Ysselsteyn. 

Komende zomer organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond alweer voor het 6e jaar op rij een tafeltenniskamp voor jeugdspelers. Wil jij veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers, sportieve spellen spelen, chillen rondom het kampvuur, in het bos gedropt worden en overnachten in een stoere en luxe blokhut? Kom dan naar het leukste tafeltenniskamp van komende zomer! 

Alle informatie over het NTTB tafeltenniskamp vind je terug op www.nttb.nl/tafeltenniskamp, direct inschrijven kan natuurlijk ook!