De Nationale Sportweek 15 t/m 29 september 2018

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

Tafeltennisclub Nederweert 1972 doet dit jaar mee met dit initiatief in samenwerking met de Gemeente Nederweert. Op maandag 17 en 24 september en donderdag 26 september zetten wij onze deuren op voor iedereen die wil kennismaken met tafeltennis, zie onze trainingstijden.

De Nationale Sportweek 2018 is van 15 t/m 29 september!

Meer info over de Nationale Sportweek is te vinden op www.nationalesportweek.nl.